Naši angeli varuhi

angel varuh1

 

 

Pravijo, da ima vsak od nas svojega angela varuha in da so darilo od Boga. Vsak, ki verjame vanje, si ga predstavlja po svoje. Za nekatere je angel v obliki majhnega kamenčka v vodi, mehkega oblačka, nežne dežne kapljice, v obliki sončnega žarka, nekdo svojega angela prepozna celo v snežinki ali v cvetlici. Angeli naj nam bi pomagali že od rojstva naprej. Z nami so, ko smo veseli, ko nam je hudo, ko smo v stiski ali ga prikličemo, ko si kaj močno želimo. Samo verjeti moramo vanje in angel nam bo pomagal. Nekje je zapisano, da so angeli izvor čiste božje ljubezni, ki nas nikoli ne obsoja. Poznajo našo življenjsko pot in njihova naloga je, da nas po njej vodijo, hkrati pa nas ščitijo pred nevarnostmi. Vedno imajo za nas sporočila in potrditve svojega vodstva – če jim le znamo prisluhniti.

 

Včasih se je dobro z njimi pogovarjati, če smo le malo bolj pozorni in odprtega duha, nam ponudijo rešitve in odpirajo vrata v življenju. Kako vemo, da je z nami angel varuh, da bdi nad nami in nas pazi ter nam šepeta? Kako prepoznati znamenja, ki nam jih pošiljajo angeli varuhi? Mnogi verjamejo, da je največji znak, ko nam angel želi pomagati, lahkotno peresce, ki se nenadoma pojavi v naši bližini. To pero naj bi na nek način ponazarjalo njegova krila. Tudi kovanec, ki ga najdemo na tleh, je lahko znamenje, da se nam nekje na tej poti odpira nova poslovna priložnost, le prepoznati moramo znamenja in jim slediti po občutku. Eno od angelskih znamenj je lahko nenaden prijeten cvetlični vonj neznanega izvora. Lahko so tudi ponavljajoča svetlobna znamenja na nebu ali v naši okolici. Lahko zaslišimo tudi šepet, čeprav smo sami. Nikoli pa si ne smemo zaželeti nekaj, s čimer bi škodovali sebi ali svojim bližnjim. Kdor zares verjame v angele varuhe, potem ve, da nam lahko pomagajo na vseh področjih našega življenja – financah, zdravju, ljubezni, karieri. Če nam je kdaj v življenju zares hudo, ko imamo izjemno kritično in stresno situacijo, ga lahko v sebi zaprosimo za podporo v obliki dodatnih angelov, ki nam stopijo ob stran. Prav tako lahko prosimo za pomoč za druge ljudi. Vedno pa pri delu z višjimi silami velja pravilo zakona svobodne volje. Če želimo pomoč, potem moramo za njo tudi prositi, a brez našega privoljenja se ne bodo vmešavali v naše odločitve. Pogostokrat nas zavedejo črne negativne misli in hudodelna dejanja in takrat nam angeli ne morejo več pomagati. Vsak se sam odloči, ali bo šel po pravi ali po slabi poti.

 

In kako prosimo angele za pomoč? Z besedami jim preprosto povejte, kaj so vaše želje, na glas ali pa v mislih. Napačno je, če angele recimo prosimo, da naj nam nekaj ''prinesejo'', temveč jih zaprosite v drugačni obliki. Prosite jih, da vas usmerijo k tistemu, česar si želite. Prosite jih, da vas usmerijo na pravo pot do želenega cilja. Angeli prisluhnejo le prošnjam ljubezni in z dobrim namenom, zato jih nikakor ne prosite za škodovanje drugim. K angelom lahko pristopite povsem preprosto, sajprepoznajo čisti namen ljubezni in zato ne potrebujejo besed. Vsako jutro ali vsak večer se jim primerno zahvalite za vse, kar se vam je dobrega zgodilo, za vse, kar imate in da so vam stali ob strani. Napišete jim lahko tudi pismo in jim predate svoje skrbi in želje. V mislih si predstavljajte in naslikajte vse situacije, za katere želite, da jih angeli obdajo in ozdravijo.

 

Ko je človek zares v stiski, ko mu gre zares vse narobe, se pogostokrat sprašuje, zakaj mu angeli varuhi niso pomagali, čeprav jih je zaprosil za pomoč. Kje se je zalomilo? Dostikrat se nam zdi, kot da so nas angeli zapustili, da se ne odzivajo na naše prošnje, kar pa ne drži. Odgovor na to je, da obstajajo lekcije v univerzumu, ki smo si jih kot duša zadali še pred rojstvom. Ko pride do teh dogovorov ter izpolnitev obljub, nam morajo angeli pustiti, da opravimo svojo lekcijo, so pa v teh trenutkih vedno z nami in nam dajejo uteho in podporo. Zaprosite jih za pomoč, da boste čim hitreje premagali te izzive. Najpomembnejše pa je, da lahko povsem sami prepoznate čisto svoje posebne znake, ki jih zaznate kot angelska sporočila, zato dobro prisluhnite svoji intuiciji.

 

 

Spletna stran vsebuje piškotke.

Če ne spemenite nastavitev v vašem brskalniku, se strinjate s piškotki. Več o piškotkih

Se strinjam

 

Varstvo osebnih podatkov

Televizija Gea TV, se zavezuje, da bo vse preko spletne strani posredovane osebne podatke varovala v z veljavno zakonodajo. Vse posredovane osebne podatke obravnavamo strogo zaupno in le za namen, za katerega so nam bili posredovani.

Uporabnike naše spletne strani obveščamo, da se ob obisku naše spletne strani avtomatsko zabeležijo naslednji neosebni podatki:

  • -         ime ponudnika internetnih storitev in IP naslov, preko katerega dostopate do interneta,
  • -         datum in ura obiska, spletne strani, na katere dostopate, medtem ko ste na tej spletni strani,
  • -         internetni naslov spletne strani, s katere ste prišli neposredno na našo stran.

Ti podatki se zbirajo z namenom izboljšanja vsebin spletnih strani, za kar uporabljamo Google Analitics.

Pri obravnavi vseh posredno in neposredno posredovanih osebnih podatkov nas zavezuje Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, s katerimi se preprečujejo neustavni, nezakoniti in neupravičeni posegi v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov.

Naša odgovornost

Spletna stran geatv.si je vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Ne glede na to Televizija Gea TV, ne jamči za pravilnost, ažurnost ali popolnost vseh informacij na spletnih straneh. Televizija Gea TV, tako ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, morebitno nepravilnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe nepravilnih, neažurnih ali nepopolnih informacij Televizija Gea TV, niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku vsebine spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ter pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Uporabnike spletnih strani obveščamo, da se vse informacije na teh spletnih straneh lahko spremenijo brez predhodnega obvestila ter da so vse avtorske vsebine zaščitene z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP).

 

Avtorske pravice spletne strani

Vsebina teh spletnih strani je v zakonsko dovoljenem okviru zaščitena kot avtorsko delo ali druga oblika intelektualne lastnine. Vse avtorske in druge pravice intelektualne lastnine pripadajo Televizija Gea TV. Uporabnike obveščamo, da se dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Televizija Gea TV.

Kaj so Piškotki?

Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati pomet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. Hkrati je z uporabo piškotkov mogoče slediti določenemu uporabniku preko različnih spletnih strani in ustvariti njegov profil, iz katerega so lahko razvidne intimne podrobnosti njegovega življenja. V praksi to prepogosto poteka prikrito, brez vednosti uporabnikov elektronskih komunikacij. Posameznik ima ustavno in zakonsko pravico do varstva svojih podatkov – pravico do samo-odločanja o svoji informacijski zasebnosti in v tem smislu piškotki pomenijo poseg v njegovo zasebnost. Prav zato nova zakonodaja uporabo piškotkov omejuje.

Nova zakonodaja uporabe piškotkov ne prepoveduje, pač pa zaostruje pravila – pod kakšnimi pogoji in kako je piškotke in podobne tehnologije dovoljeno uporabljati. Ključno je, da morajo biti uporabniki spletnih strani s piškotki seznanjeni in da jim mora biti ponujena izbira, ali želijo, da spletna stran na tak način spremlja njihove aktivnosti na spletu.

 

Spletna stran geatv.si uporablja naslednje piškotke

Sejni piškotek
Sejni piškotki se uporabljeni za to, da si spletno mesto zapom­ni uporabnikov vnose v spletne obrazce, nakupovalno košarico, ipd. V tem primeru uporabnik aktivno vpisuje vsebino, oziroma jasno izrazi željo s tem, da klikne na gumb »dodaj v košarico« ali podobno. Taki piškotki so nujno potrebni, da si stran zapomni in izvede uporabnikovo zahtevo. (spletna trgovina virtuemart)

Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev
Uporabljamo piškotke za pomnjenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

Piškotki Google Analytics
__utma __utmb __utmc __utmv __utmz

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Beleži se ime vašega ponudnika internetnih storitev in IP naslov, preko katerega dostopate do interneta, datum in ura obiska, spletne strani, na katere dostopate, medtem ko ste na tej spletni strani, internetni naslov spletne strani, s katere ste prišli neposredno na našo stran. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani Cookie statement.

Če želite blokirati Google Analytics, to lahko storite na tej spletni strani.

Spletna stran geatv.si bo še naprej delovala normalno, tudi če izključite piškotek za sledenje za Google Analitics. 

Kako onemogočiti delovanje piškotkov?

Spletni brskalniki omogočajo nastavitev delovanja piškotkov, ki jih lahko zavrnete ali sprejmete. Spodaj so navodila za izključitev piškotka za posamezni spletni brskalnik.

 

Televizija Gea TV
Slamnikarska 1/d
Domžale 1230
Slovenija

E-mail: info@geatv.com

Prev Next

 

SPORED  |  MARINA SVETUJE  |  OGLAŠEVANJE  |  EKOTRENDI  |  TURIZEM  |  VIDEO  |  KONTAKT